Nioxx Productions©

 

Nioxx productions© is eigenlijk begonnen toen ik als kind mijn eerste computer kreeg, mijn vader leerde mij al snel om met Frontpage websites te bouwen.
Samen met een jeugdvriendje ben ik een tijd lang op zoek geweest naar diverse inovatieve ontwerpen en mogelijkheden.
Destijds (zo rond 1998) was het mode om op internet een nickname te gebruiken, zo ben ik aan de naam Nioxx gekomen. Vanzelfsprekend bestempelde ik daarom al mijn projecten met de naam Nioxx Productions.
Ik ontdekte destijds het programma PhotoImpact, het heeft een week of 2 klungelen gekost voordat ik daarin afbeeldingen naar mijn tevredenheid kon maken, maar zinsdien gebruik ik eigenlijk alleen maar PhotoImpact.
In mijn verdere schoolperiode beperkte ik mij tot af en toe een simpele website of advertentie maken, dit simpelweg vanwege het tijdsgebrek, maar misschien ook wel een beetje desinteresse.

Vandaag de dag hou ik mij voornamelijk bezig met professioneel geluid. Zowel in studio's als live, recentelijk ben ik begonnen aan een audio opleiding aan SAE Amsterdam. In de tussentijd probeer ik zoveel mogelijk ervaring in de praktijk op te doen.

Royal Cartuning©

 

Aan het einde van mijn schoolperiode kwam ik, door mijn leeftijd en interesses terecht in de Cartuning scene. Ik heb mij aangesloten bij tuningclub United-Tuners©, en op de een of andere manier hing binnen een maand een door mij gemaakte website in de lucht.
Mijn interesse in het ontwerp en bouwen van de websites zakte eigenlijk steeds meer af, echter mijn interesse voor ICE-tuning (Inner Car Entertainment) groeide met de dag. Ik ben mij gaan verdiepen in het volledige multimedia assortiment voor auto's en bedacht mij al snel dat dit nog veel verder kon gaan.
Ik begon samen met een maat met het ontwerpen van maatoplossingen voor deze auto's, al snel rolden de projecten, van klein naar groot, van de band af.
De samenwerking met deze maat liep helaas na ongeveer een half jaar stuk, waarna ik besloten heb alleen verder te gaan. Ik vond de naam Nioxx Productions© niet goed klinken om als tuningmerk te verschijnen, en na lang gepuzzel en willekeurig aanwijzen van woorden in het engelse woordenboekje van mij vader, is Royal Cartuning© ontstaan.
Onder de naam Royal Cartuning© ben ik een tijd actief geweest in het ontwerp en bouwen van alle mogelijke multimediawensen in auto's. Van speaker tot bioscoop & van neon tot lichtschow, niets was te gek voor Royal Cartuning©. Helaas laat mijn agenda het tegenwoordig niet toe mij ook nog te richten op diverse cartuning projecten.